VERGADERLOCATIE

Wilt u landelijk vergaderen op een inspirerende Vergaderlocatie in Doorn?

Stoeterij Geere-Stein heeft in 2012 haar deuren geopend. De locatie is allereerst bedoeld als hippisch centrum. Door de bijzondere ligging en nieuwe ruimtes, zoals een ruime kantine. Is het mogelijk om gebruik te maken van deze unieke ruimte als vergaderruimte.

Bijzondere vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht

De vergaderlocatie is gevestigd in de prachtige ruimte op het terrein van Stoeterij Geere-Stein.

 

Wilt u een vergaderruimte huren in de omgeving van Utrecht? Bij Stoeterij Geere-Stein bent u aan het juiste adres voor een bijzondere vergaderlocatie. Stoeterij Geere-Stein is gelegen in een schitterende omgeving aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en vormt daarmee een bijzondere vergaderlocatie.

Unieke locatie voor partijen of zakelijke evenementen

De ruimte is geschikt voor zowel vergaderingen en meetings, maar is ook bij uitstek geschikt voor feesten en partijen.

‘’De unieke locatie is niet alleen als locatie interessant maar ook voor feesten en partijen.’’

Bent u 12,5 jaar getrouwd en wilt u dit graag met vrienden en familie vieren op een bijzondere locatie? Of heeft een een bijeenkomst van directie, waardoor u op zoek bent naar een prachtige vergaderlocatie. Daarvoor is Stoererij Geere-Stein ook uitermate geschikt. Stoeterij Geere-Stein is dus zowel geschikt als feestlocatie als vergaderlocatie.

Beschrijving van de unieke feest en vergaderlocatie te Doorn

Stoeterij Geere-Stein is een hippisch centrum met een klassieke en unieke uitstraling. De kantine ligt gelegen aan de buitenrijbaan, waardoor u een prachtig en uitgestrekt uitzicht heeft. De vergaderlocatie die u kunt huren betreft de kantine van Stoeterij Geere-Stein die van alle gemakken is voorzien.

Faciliteiten

De ruimte is voorzien van een apart mannen en vrouwen toilet. Ook is er de mogelijkheid om catering

De vergaderruimte is per dag deel te huren voor maximaal 30 personen. In de ochtend van 09:00 tot 12:00 en in de middag van 13:00 tot 17:00. Wilt u liever een kleine vergaderruimte huren in de avond? Dit is mogelijk in overleg. Heeft u een kleine vergaderruimte nodig? Bij Stoeterij Geere-Stein kunt u ook een kleine vergaderruimte huren waar u welkom bent tot 10 personen.