Share

Pensionstal Geere-Stein Hippisch Centrum Doorn

Stoeterij Geere-Stein

Stoeterij Geere-Stein

Stoeterij Geere-Stein

Stoeterij Geere-Stein verrees in de bosrijke omgeving van Doorn, ruim vijftien jaar geleden. Voorheen stond op het terrein aan de Molenweg een boerenhofstede (genaamd Geere-Stein) met een minicamping en een eenvoudige pensionstal. Dat ging behoorlijk op de schop toen Matthijs Maat in beeld kwam. In het gedeeltelijk nieuw gebouwde complex kunnen in totaal zo’n zeventig paarden gehuisvest worden. Door de speelse opbouw van het nieuwe hoofd­gebouw en bijgebouwen doet de stoeterij verre van massaal aan. ‘Ik heb samen met de architect veel aandacht besteed aan het aanzicht. In dit bosrijke gebied kun je geen kolos neerzetten. Door het torentje en de geleding aan de voorzijde is het gebouw een speels geheel geworden, afgestemd op de omgeving van de Stichtse Lust­waranda.’

Ik heb veel zorg en aandacht besteed aan de sfeer van dit bedrijf.

– Matthijs Maat

Ervaringen

Sasja van der Knoop

”Ik sta er pas net, maar wat een geweldige stal. Fantastische bodems, Zadelkasten om van te dromen en je rijdt zo het bos in! Eigenlijk 6-sterren!”

 

Dick Klaassen

”Geweldige plek voor je paard. Een geweldige accommodatie met geweldig personeel.”

 

Roxanne van der Tol (Docent paardenhouderij en paardensport)

Stoeterij Geere-Stein is een professionele stal waar ik met veel plezier mijn paard heb gestald. Op deze stal is de kwaliteit van de verzorging en de faciliteiten hoog en sluit aan bij verschillende paardenhouders. Het maakt niet uit of je nu professioneel bezig met de paardensport of recreatief een paard houd, je kan rekenen op een gezellige stal waar men vakkundig voor je paard zorgt en waarbij het welzijn hoog in het vaandel staat. Het is erg prettig dat je het hele jaar door kan rekenen op de verschillende faciliteiten en dan je na je training zo het bos in stapt. Kortom, vakkundigheid, gezelligheid maar zeer zeker ook een professionele stal waar men met het hart voor het paard de bedrijfsvoering regelt.