Share

Pensionstal Geere-Stein Hippisch Centrum Doorn

Accommodatie

Accommodatie

De Accommodatie

Stoeterij Geere-Stein bevindt zich aan het Nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Als ruiter beschikt u over een uitgebreid netwerk van ruiterpaden. Dit netwerk omvat het gehele gebied tussen Zeist en Rhenen.

Op stoeterij Geere-Stein beschikt u als pensiongast/ruiter/eigenaar over de volgende faciliteiten voor het onderbrengen/africhten van uw paard:

Buitenterras met uitzicht op rijbaan.

Buitenrijbaan

Direct gelegen aan de stallen en de ontvangstruimte bevindt zich onze buitenrijbaan met een afmeting van 20 x 60 met een eb en vloed bodem. ( Agterberg)

Rijhal

Een schitterende rijhal met een rijhal van 20 x 60 met een eb en vloed bodem (Agterberg) direct gekoppeld aan de stallen.In het verlengde van de rijhal ligt onze sfeervolle ontvangstruimte waar u kunt genieten van het uitzicht op zowel de binnen als de buiten rijbaan met zowel een buiten als binnen terras.

 

Stapmolen

In het tussen gedeelte (direct verbonden met de stallen) zijn er overdekt een longeercirkel van 17 meter met eb en vloed bodem (Agterberg) en een 6 paards stapmolen gesitueerd.

Longeercirkel

In het tussen gedeelte (direct verbonden met de stallen) zijn er overdekt een longeercirkel van 17 meter met eb en vloed bodem (Agterberg

Luxe pensionstalling op Stoeterij Geere-Stein

Bent u op zoek naar een gezellige, maar toch luxe pensionstal waar u het gehele jaar door kunt genieten van uw trouwe viervoeter? Binnen dressuur oefeningen trainen bij slecht weer, en prachtige buitenritten maken in de prachtige omgeving. Het is allemaal mogelijk bij Stoeterij Geere-Stein.

Bij een luxe penionstal hoort weidegang. Wilt u uw paard trainen door te longeren in de overdekte longeercirkel, ook dat is geen probleem bij ons Hippisch Centrum. Na de pittige training kan uw paard nog even uitstappen in de stapmolen.

Traditionele uitstraling

”Zo sprak me bij Academy Bartels het aanzicht erg aan en hebben we ook gebruikgemaakt van units. Dat haalt het massale van zo’n gebouw weg. Verder speelden licht, lucht, looplijnen, opslag en welzijn een grote rol.” – Matthijs Maat

Veiligheid boven alles

Veiligheid voor mens en paard staat bij alles voorop bij onze luxe pensionstalling.

“Het is goed dat er een bedrijfsscan op dat gebied is gemaakt; er zijn nu voldoende brandblussers en een vluchtplan.” – Matthijs Maat

Kortom Stoeterij Geere-Stein is van alle gemakken voorzien om optimaal te kunnen genieten van uw paard. Heeft u interesse in een pensionstal bij Stoeterij Geere-Stein, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Matthijs Maat.